Links


www.mijnschadepakket.nl

Op mijnschadepakket.nl kunt u diverse premies van verzekeringen berekenen en direct afsluiten.


www.afm.nl

De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren.


www.nhg.nl

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is dé garantie op hypotheken tot € 320.000,-. Met NHG leent u verantwoord en veilig. Bovendien kunt u met NHG profiteren van een fikse korting op uw hypotheekrente. Dit voordeel kan oplopen tot 0,6%. Dat scheelt honderden euro’s per jaar!

Vraag altijd of u in aanmerking komt voor NHG. Want, stel dat u arbeidsongeschikt of werkloos wordt, uw relatie wordt beëindigd of uw partner komt te overlijden, dan kan het zijn dat u de hypotheek niet meer kunt betalen.


www.kifid.nl

Wanneer u als consument een klacht hebt over een financieel product of een financiële dienst, kunt u deze indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid. Bij Kifid kunt u terecht voor klachten en geschillen over verzekeringen, hypotheken, leningen, financieringen en beleggingen. U moet wel eerst samen met uw financiële dienstverlener een oplossing proberen te vinden via de interne klachtenprocedure (IKP).


www.das.nl


DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. DAS is uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.
DAS denkt met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen.
De specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen van uw problemen óf om die te voorkomen.
Zij komen op voor uw recht.


www.akmediation.nl

Waarom AK Mediation BV inschakelen bij een echtscheiding?
Een onafhankelijke, onpartijdige en gecertificeerde mediator is dé oplossing als u een rustige echtscheiding wilt. Wij regelen alle zaken omtrent de scheiding voor u, inclusief de gehele juridische afhandeling richting rechtbank en gemeente. AK Mediation BV zorgt ervoor dat alle onderwerpen stap voor stap aan de orde komen met respect voor uw persoonlijke situatie. Uiteindelijk leidt dit proces tot een gezamenlijk gedragen convenant.

Uw mediator bewaakt de belangen van beide partijen, schept duidelijkheid, creëert rust en ontzorgt van A tot Z. Het is dus niet nodig om bij talloze instanties langs te gaan. Uw scheiding wordt afgehandeld één contactpersoon. Vraag een gratis informatiegesprek aan voor een advies over uw echtscheiding.